Poezenbazen is de allereerste kattenwebshop van Nederland met maar liefst vijf Catfluencers aan het roer. We horen je denken… Catfluencers, sorry? In deze ‘influencing wereld’ vonden vijf Poezenbazen dat het tijd was voor wat vernieuwing.

De Catfluencers (= de influencers onder de katten) Mimi, Ike & Yuna, Boppe en Gin zijn daarom een webshop gestart en geven daar hun ongezouten advies over kattenproducten zoals krabpalen, kattenspeeltjes, voerbakken en manden. Een frisse kijk, schunnige grapjes, hilarische reviews en foto’s zorgen ervoor dat menig poezenbaas regelmatig een bezoekje zal brengen aan Poezenbazen.nl.

Poezenbazen is bedacht om spreekwoordelijk te schoppen tegen de influencers en de ‘influencing’ wereld van vandaag de dag. Want waarom zouden vijf katten niet hetzelfde kunnen als alle influencers in deze wereld?

– Catfluencer Blauwe Rus Mimi