Vorige week is H&M in Nederland van start gegaan met Afound, een nieuw online outletconcept. Wij zijn het eerste land, buiten Zweden, waar dit concept is uitgerold. Je vindt op de site kleding uit oude collecties en overgebleven stukken van het huidige seizoen. Niet alleen H&M biedt op de site kleding en accessoires aan, ook andere merken zijn via de site voor een gereduceerde prijs te koop.

In juni 2018 ging Afound al van start in Zweden. In Stockholm opende toen een winkelpand en online shop, gevolgd door nog 5 winkels in het thuisland.

Dit bericht bekijken op Instagram

Don’t miss your chance to shop Adidas and Reebok at 50% off! If you snooze, you lose. The flash deals are only available until sunday. (This offer is only avsilable in Sweden. Shopping from the Netherlands? We’ll be back with more deals. Stay tuned!)

Een bericht gedeeld door Afound (@afound) op