De Razer Hammerhead True Wireless oordopjes maken gebruik van aangepaste Bluetooth 5.0 en zorgen op deze manier voor lage latency, langere batterijduur en hogere geluidskwaliteit.

Immersief

Dit betekent dat de nieuwe oordopjes van Razer immersief geluid bieden bij games, films en muziek, zonder vertragingen, haperingen of desynchronisatie zoals je misschien bij andere Bluetooth apparaten wel gemerkt hebt. Een speciale gaming mode brengt de latency zelfs terug naar 60ms. Deze mode zorgt ervoor dat het geluid en de video perfect gesynchroniseerd blijven en zorgt zo voor een meeslepende ervaring. De Razer Hammerhead True Wireless bevat 13 mm drivers en heeft een frequentierespons van 20-20kHz. Hiermee zorgt hij voor een breed geluidsspectrum met een flinke bas en de grootst mogelijke helderheid voor draadloze oordopjes van dit formaat.

Razerintext