Het is Halloween. De lucht kleurt oranje, de bladeren bedekken de grond en er heerst een onheilspellende sfeer. Daarom gaat er niets boven een horrorfilm op een koude avond. Het horrorgenre is al bijna zo oud als film zelf maar weet nog altijd te verrassen, dus we kijken nog even terug naar de afgelopen tien jaar voordat we de ‘20s in gaan. Al deze films zijn uitermate geschikt om je vanavond te entertainen en een slapeloze nacht te bezorgen. Was dat geluid wat je hoorde echt de wind?

Halloween (2018)

Eén van de klassiekers uit de jaren 70 kwam in 2018 terug met een ijzingwekkend vervolg op het origineel, terwijl alle andere delen werden genegeerd. Dit was een goede zet want veel van de Halloween films zijn niet al te goed. De nieuwste Halloween gaat terug naar de roots en pakt het verhaal 40 jaar later op. De film was zo succesvol dat er op dit moment twee vervolgen tegelijkertijd worden gemaakt. Halloween Kills (2020) en Halloween Ends (2021) zullen de komende jaren tijdens Halloween te zien zijn, dus bereid je vast voor door deze te bekijken.