Naast de Razer Hammerhead Wireless oordopjes komt het lifestylemerk voor gamers met nog een handige gadget voor mobiele gamers: de Razer Junglecat. Dit is een mobiele gaming-controller die zowel voor mobiel als PC gebruikt kan worden. Het ontwerp komt je waarschijnlijk bekend voor.

Met je klauwen in beeld

Het grootste irritatiepunt aan mobiel gamen is dat je vingers altijd in beeld zijn, omdat je bepaalde dingen best nauwkeurig aan moet zien te raken. Eerder was dat een kleiner probleem, maar met de opmars van shooters, battle-royale en vechtspellen op mobiele apparaten is precisie vereist. Dit leidt vaak tot onhandige fouten, omdat je door je eigen klauwen gewoon niets kunt zien. De nieuwe Razer Junglecat lost dit probleem op en houdt je scherm vrij. De controller beschikt over dubbele analoge thumbsticks en bumper-knoppen aan beide kanten. De linkerzijde heeft een 4-wegs D-pad, terwijl de rechterzijde over vier extra actieknoppen beschikt.

Jungle Cat [2019] Key Visual