Blizzcon, het jaarlijkse feestje van Blizzard Entertainment, is weer in volle gang. Ook de Blizzard community is weer in grote getale afgereisd naar het Anaheim Convention Center in Californië, en ook thuis voor de buis kijken vele fans mee naar al het nieuws van hun favoriete games. Blizzard kennen we vooral van World of Warcraft, maar zeker ook Overwatch, Hearthstone, StarCraft, Heroes of the Storm en Diablo. Aankondigingen die we op de 2019 editie verwachten gaan dan ook over bovenstaande games.

“We’ll do better”

Blizzard CEO J. Allen Brack opende Blizzcon 2019 met een welgemeende excuses. Hij benoemde het specifiek. Maar het was duidelijk dat dit was voor het eerder verbannen van Hearthstone-speler Wai Chung (Blitzchung) die zijn steun had uitgesproken aan de protestanten van Hong Kong. Blizzard is hierin tekort geschoten en J. Allen Brack sloot af met de woorden “we’ll do better in the future.

Daarna was het tijd voor hetgeen iedereen naar Anaheim was afgereisd. Games, games en nog meer games.