Vorig weekend is de wintertijd (mogelijk voor het laatst) weer ingegaan. In de ochtend is het wat eerder licht, in de avond steeds vroeger donker. Niet erg als je ’s avonds niks te doen hebt. Want het is wel de ideale periode om lekker films of series te gaan bingen op Netflix. En er is een nieuwe maand aangebroken, dus dat wil zeggen dat er ook een nieuwe content update klaar staat van de populairste streamingdienst.

Er is overigens een handige tip, die je zeker even moet checken als jij de taal van Netflix op Nederlands hebt staan, om nog meer series beschikbaar te krijgen. De knaller van afgelopen maand was natuurlijk El Camino: A Breaking Bad Movie. Maar ook voor november staat er weer een lange lijst met nieuwe films, series en documentaires klaar om gereleased te worden. Zo gaat ondermeer The Crown verder met seizoen 3. Hierin volgen we het leven van Queen Elizabeth en haar familie. In de trailer (zie hieronder) zien we dat de Britse koninklijke familie een moeilijke tijd tegemoet gaat door ondermeer het veranderende politieke klimaat. Verder volgt er ook een derde deel van The Toys that Made Us, en zie vanaf vandaag al seizoen 3 van Atypical.

En deze maand kunnen we ook The Irishman verwachten. Een film met daarin een hoofdrol voor Oscar winnaar’s Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. We can’t wait. Martin Scorsese’s The Irishman is een epische film over de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van oorlogsveteraan Frank Sheeran (gespeeld door Robert De Niro), een oplichter en huurmoordenaar die samenwerkte met een paar beruchte figuren uit de 20e eeuw.

Verder staan er ook al de nodige kerst-gerelateerde films en series tussen. Wat we verder allemaal in november kunnen verwachten check je hieronder:

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

  • Atypical: seizoen 3, beschikbaar vanaf 1 november.
  • Queer Eye: We’re in Japan, beschikbaar vanaf 1 november.
  • The End of the F***ing World, seizoen 2, beschikbaar vanaf 5 november.
  • The Toys that Made Us, seizoen 3, beschikbaar vanaf 15 november.
  • The Crown, seizoen 3, beschikbaar vanaf 17 november.
  • Mortel, beschikbaar vanaf 21 november.
  • Dolly Parton’s Heartstrings, beschikbaar vanaf 22 november.
  • Merry Happy Whatever, beschikbaar vanaf 28 november.
  • Sugar Rush Christmas, beschikbaar vanaf 29 november.