De aanbieders van mobiel en vast internet in Nederland gaan natuurlijk al jaren de concurrentie met elkaar aan. Toch vindt T-Mobile dat er in ons land nog veel meer strijd kan plaatsvinden. Het bedrijf denkt dat de consument hiervan gaat profiteren, omdat de prijzen dan flink naar beneden gaan.

Hoogste internetsnelheden

Het nieuwe ‘Uit & Thuis’-abonnement dat de provider introduceert, kost € 25,- per maand voor mobiel en het hetzelfde bedrag voor vast internet. Voor hogere internetsnelheden hoeft niet extra betaald te worden en dit kan maximaal 1Gbit/s zijn, afhankelijk van de postcode.

Onze belofte dat wij heel Nederland zouden voorzien van snel internet maken wij waar. Uit en Thuis is een eenvoudig, zorgeloos aanbod dat veel goedkoper is dan dat van onze concurrenten. Met ons nieuwe combinatie abonnement rekenen wij af met beperkte databundels op je mobiel en met meer betalen voor extra snelheid bij vast internet. De consument krijgt Unlimited op zijn mobiel én het snelste mogelijke internet dat T-Mobile Thuis kan leveren ineen. We herhalen onze belofte om, behalve de inflatiecorrectie, twee jaar lang de prijzen voor vast internet niet te verhogen. Iets wat onze concurrenten afgelopen jaren wél keer op keer hebben gedaan. We blijven conventies in de markt doorbreken door onze klanten toegang te geven tot de mogelijkheden van nu. Daar staan we voor als bedrijf!

– Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland