LG Electronics (LG) start op 14 november met de verkoop van de LG Dual Screen G8X ThinQ, de nieuwste G-serie smartphone met dual screen. Dit nieuwe model zorgt weer voor een geheel nieuwe manier van multitasking, sociale interactie en contentcreatie.

Slank design

De LG Dual Screen G8X ThinQ is een combinatie van een smartphone en een dual screen. Die laatstgenoemde koppel je gemakkelijk los en vast aan de smartphone zodat je 2 schermen tegelijkertijd kunt gebruiken. Het Dual Screen wordt aangesloten via een USB die strak aansluit, waardoor het design er slank uitziet. De smartphone en het tweede scherm zijn gemakkelijk los te kopellen en het in- en uitklikken van de telefoon gaat net zo makkelijk als een muisklik.

Het Dual Screen zelf is wel een technisch hoogstandje: dankzij de freestop-scharnier kan het scherm namelijk in iedere hoek gekanteld en vastgezet worden. De stand-modus is handig voor wanneer de Dual Screen telefoon als laptop wordt gebruikt, maar ook een 360-graden flip is mogelijk.

lg-laptop
De “laptop-stand” voor bijvoorbeeld content creatie.