Logitech kennen veel mensen vooral van de gaming-tak. Maar het bedrijf is al vele jaren bezig met hardware voor multitasking, voor developers en gewoon voor op kantoor om jouw productiviteit te verhogen. In 2015 was er de introductie van de MX Master. Maar nu een aantal jaar later volgt er een nieuwe en verbeterde van de beste tool voor de multi-tasker. Tijdens de IFA in Berlijn lanceerde Logitech de MX Master 3. De derde generatie van het paradepaardje van Logitech. En daarbij lanceren ze nu ook MX Keys, een toetenbord dat naadloos uitslaat bij de muis. Het zijn de nieuwste tools om jouw productiviteit een boost te geven. Individueel zijn ze te gebruiken, maar samen zijn ze nog veel beter. Dankzij krachtige en betrouwbare prestaties, veranderen de muis en het toetsenbord de manier waarop je werkt.

Wat kan je dan verwachten?

De MX Master 3 is ontworpen in Zwitserland en dankzij het gloednieuwe MagSpeed Scroll Wheel kun je ultrasnel en met veel precisie scrollen. De MX Master 3 wordt aangedreven door elektromagneten waardoor je in enkele seconden geruisloos door duizenden lijnen code kan scrollen. het toestenbord, de MX Keys, beschikt over Perfect Stroke-technologie en levert de beste tactiele type-ervaring op een low-profile toetsenbord.

Deze nieuwe vlaggenschipproducten zijn optimaal te gebruiken door softwaredevelopers, ingenieurs en designers. Maar zijn volgens Delphine Donne-Crock, General Manager Creativity & Productivity bij Logitech zeker ook door bloggers, social media managers andere copywriters te gebruiken.

mx-master-3
MX Master 3