Heatbox is een Nederlandse startup opgericht door Amit Jaura, Kevin de Krieger, Dennis Giezeman en Michael Kasbergen. Zij hebben zich als doel gesteld om problemen op te lossen die consumenten ondervinden op het gebied van gezondheid, kosten en afhankelijkheid. Met hun eerste product willen ze mensen de mogelijkheid geven overal makkelijk, gezond en warm te kunnen eten.

De uitvinding is een zelf-opwarmende-lunchbox die je de mogelijk biedt om ook buitenshuis een gezonde warme maaltijd te eten. Met de Heatbox kun je in acht tot twaalf minuten een warme maaltijd bereiden. De bedenkers vinden dat het vaak een uitdaging is om een gezonde warme maaltijd te eten als je overdag aan het werk bent. De Heatbox moet daarom het alternatief worden voor een gezonde en verse warme maaltijd zonder afhankelijk te zijn van bijv. een magnetron of andere (ongezonde) alternatieven.

Heatbox app voor 3 verschillende stoomprogramma’s

De Heatbox app geeft je toegang tot drie verschillende stoomprogramma’s voor diverse soorten maaltijden. De fraai ogende lunchbox is oplaadbaar via een meegeleverde usb-oplader en kan met één keer laden drie maaltijden opwarmen. De box wordt aangezet met een knop of via een app waarin ook recepten zijn te vinden en calorieën kunnen worden bijgehouden. Ook kunnen via de Heatbox telefoons worden opgeladen.

Heatbox-Lunchbox
De fraai ogende lunchbox van Heatbox