In 1984 bracht James Cameron ons The Terminator, een spannende sci-fi thriller met Arnold Schwarzenegger als de T-800; een robot teruggestuurd in de tijd om een vrouw te doden. The Terminator was een succes en heeft een hele franchise voortgebracht. Met de release van Terminator: Dark Fate zijn er zes films, maar deze zijn natuurlijk niet allemaal even goed. De serie heeft veel ups en downs gehad, maar welke is nu de beste film?

6. Terminator Genisys (2015)

Terminator Genisys had een terugkeer voor de franchise moeten zijn en had de taak om fans te overtuigen om terug te komen na de laatste paar tegenvallende delen. Genisys zou het ‘werkelijke’ derde deel zijn en had de volledige ondersteuning van James Cameron zelf. Dit was veel te overmoedig en de film struikelde over zijn eigen verhaallijnen, twists en pogingen tot nostalgie. Het enige leuke aan de film zijn de nagemaakte scènes van de originele films, deze keer met een twist. Je kunt er niet omheen dat dit gewoon goed is gedaan. Voor de rest is dit een flauwe hap.