Met de de feestdagen voor de deur moet jij ongetwijfeld weer opzoek naar cadeau inspiratie. Of het iets is om zelf te vragen, of om cadeau te geven, we kunnen allemaal wel een beetje inspiratie gebruiken. Dat komt goed uit, wij hebben genoeg tips! Waarvan er eentje op dit moment het meeste in het oog springt. De RoWrite Smart Writing Pad van Royole. Een soort iPad maar dan eentje die is ontworpen om alle handgeschreven teksten, notities of schetsen digitaal op te slaan en te delen. Een soort digitaal notitieblok. Maar ook alle notities die je met pen maakt op een normaal stukje papier kunnen geconverteerd worden naar digitaal.

Deze handgeschreven notities of schetsen worden in realtime gereproduceerd op een smartphone of tablet, waar je ze ook weer digitaal op kan slaan in de bijkomende app. Het apparaat werkt trouwens ook zonder smartphone of tablet, de content zal dan gewoon in de RoWrite zelf opgeslagen worden, om op een later moment te synchroniseren met een slim apparaat.

De combinatie van de drukgevoelige pen met de flexibele sensor in het pad, zal de RoWrite zelfs je meest subtiele pennenstreken vastleggen. Kies je voor de potloodfunctie in de app, dan biedt het apparaat zo’n 2.000 verschillende drukniveaus.

RoWrite_8
Een musthave voor creatievelingen