Met de opkomst van esports is gaming de laatste jaren in sneltreinvaart een heel stuk competitiever geworden. Als fanatiek gamer of esporter wil jij natuurlijk altijd het beste uit je spel halen. En er zijn de nodige gadgets en gear die je daarbij een handje kunnen helpen. Om te beginnen wil je voor een zo goed mogelijke verbinding de juiste router hebben staan. Als PC gamer wil je beschikken over een goed mogelijke PC/laptop. Als je meer console gamer bent wil je een zo goed mogelijk scherm in de huiskamer hebben staan.

Maar voor de fanatieke PS4 gamers is er nog een nieuwtje. Bigben Interactive, bekend van de gaming-accessoires, lanceerde onlangs de nieuwe Revolution Pro Controller 3. Deze nieuwe, bedrade controller die valt onder het Nacon-merk is speciaal ontworpen voor esports op de PlayStation 4. Wil jij een stapje voor hebben op je tegenstanders? Dan is de Revolution Pro Controller 3 voor jou. Hij beschikt namelijk over een reeks functies die iedere competitieve gamer helpt optimaal te presteren. De controller heeft een 3 meter lange, afneembare kabel en het bekende Revolution-ergonomische design, inclusief een asymmetrische lay-out van de sticks, vergrote actieknoppen, schouderknoppen en triggers, en twee gewichtscompartimenten voor optimale prestaties en comfort. Overigens is hij ook compatibel met pc-games in de PC Advanced-mode.