Mediamarkt bestaat dit jaar 20 jaar. En dat willen ze weten ook! Daarom komen ze nu rondom Black Friday met meer dan een week aan dikke kortingen en de beste deals. De Black Friday Pre-Party. De koopjesjacht begint vandaag op 22 november en stopt om 00.00 uur op 2 december. Let hierbij wel goed op, sommige acties lopen t/m 28 november. En in de loop van Black Friday zullen er nog nieuwe deals aan toegevoegd worden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koelkast, tv, wasmachine, gameconsole, smartphone of headset, er zit altijd iets voor je bij.

Omdat het echt een hele waslijst aan dingen is hebben wij de 9 beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze staan in willekeurige volgorde. Voor al deze aanbiedingen geldt Op=Op. Ze zijn daarnaast allemaal online te bestellen en af te halen in een van de MediaMarkt winkels bij jou in de buurt.

1. MARSHALL Stanmore II bluetoothspeaker

Deze speaker van Marshall produceert dankzij zijn 50Watt-subwoofer en 2 15Watt-tweeters een heerlijk en kraakhelder geluid, zelfs op de hogere volumeniveaus. Je kan via Bluetooth of middels een 3,5mm jackaansluiting verbinding maken om met of zonder draad je favoriete muziek af te spelen.

De speaker beschikt over een stevig houten frame, is uitgedost met de klassieke Marshall-uiterlijk met een vinyl bedekking en een salt-and-pepper-textuur op de voorkant, afgemaakt met het iconische Marshall-logo.

Je schaft hem nu via Media Markt aan voor slechts 249,-.

marshall