Een slimme zet van Coolblue zo net voor Black Friday en het begin van de decembermaand: een pop-up store openen op het drukste treinstation van Nederland. Dat Black Friday meer is dan één dag met scherpe aanbiedingen, is inmiddels wel duidelijk. Bij veel webshops regent het de hele week aanbiedingen en Coolblue vormt daarop geen uitzondering. Onder andere bol.com en de MediaMarkt hebben ook al deals online staan.

Black Friday-deals

Sinds gisteren staan alle Black Friday-deals bij Coolblue al online en opende het bedrijf ook de eerste pop-up store op Utrecht Centraal. De druk op pakketbezorging is natuurlijk enorm tot aan de kerstdagen, daarom kan de pop-up store uitkomst bieden voor klanten die Utrecht Centraal aandoen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag hebben we het grootste sinterklaascadeau van Nederland uitgepakt! Kom je snel langs? #popupwinkel #utrechtCS #dankusinterklaasje

Een bericht gedeeld door Alles voor een glimlach (@coolblue) op