MediaMarkt bestaat dit jaar 20 jaar. En dat willen ze weten ook! De koopjesjacht begon deze week al op 22 november om 00.00 met De Black Friday Pre-Party. Een aantal van die acties lopen nog door tot 2 december. Maar vandaag, op Black Friday, volgt er nog een reeks nieuwe deals en aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe koelkast, tv, wasmachine, gameconsole, smartphone of headset, er zit altijd iets voor je tussen. En bij de Mediamarkt scoor je de beste deals.

Omdat het weer een hele waslijst aan producten is die in de aanbieding gaan hebben wij een aantal van de beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze staan in willekeurige volgorde. Voor al deze aanbiedingen geldt Op=Op. Ze zijn daarnaast allemaal online te bestellen en af te halen in een van de MediaMarkt winkels bij jou in de buurt.

Samsung Ultra HD 4K TV

Met de Samsung UE49RU8000 breng je levensechte beelden naar je huiskamer voor een betaalbare prijs. De tv heeft Ultra HD 4K-beeldkwaliteit, een scherm van 49 inch en een straks design. Uiteraard voorzien van technologieën als Supreme UHD Dimming en Dynamic Crystal Color. Ook game-liefhebbers worden door deze tv op hun wenken bediend. Dankzij Game Mode en FreeSync heeft deze tv een zeer lage input lag en kijk je naar vloeiende beelden.

Nu bij MediaMarkt in de aanbieding voor 599,- euro.

Bose Soundtouch 300

De SoundTouch 300 levert topprestaties en haalt het beste uit je films, muziek en games. De PhaseGuide-technologie zorgt ervoor dat je helemaal omringd zal worden met het beste geluid. Het geluid komt zelfs uit richtingen waar niet eens luidsprekers staan. Dit zorgt voor een heerlijke home-cinema-ervaring. Via Bluetooth of je wifi-netwerk maak je eenvoudig verbinding met de draadloze soundbar, waarna je je favoriete muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet.

Nu bij MediaMarkt in de aanbieding voor 477,- euro.

BOSE-SOUNDTOUCH-300
De Bose Soundtouch 300