Waarschijnlijk zit nu helemaal in de wintersferen, maar voor je het weet zijn de feestdagen weer voorbij en begint het nieuwe jaar. Als het straks in januari écht koud is, dan verlang je naar zomer. Lekker rondhangen op festivals in het zonnetje. We tippen alvast enkele weekendfestivals om vast in je agenda te zetten voor 2020.

Karnaval Festival 22 – 23 februari (Moergestel)

Leeftijd: 17+

Prijs: 44,50 euro voor twee dagen

Hardstyle meets carnavaldeuntjes tijdens Karnaval Festival. Niet te verwarren met Eftelings Carnaval Festival.

Weekend Magnifiek 13 – 16 maart (Reuver)

Leeftijd: 18+

Prijs: 375 euro

Het bijzondere aan house- en technofestival Magnifiek is dat het in een bungalowpark is, maar er is veel meer te beleven dan alleen muziek. Zo kun je bijvoorbeeld zwemmen in het subtropisch zwemparadijs.