Doctor Who. Het is een serie waar je helemaal inzit, of waarvan je geen idee hebt wat de aantrekkingskracht is. Binnenkort verschijnt het nieuwe seizoen en dat is misschien hét moment om het eens te proberen. In de nieuwe trailer van Doctor Who is onthuld dat de nieuwe afleveringen van Doctor Who op Nieuwjaarsdag verschijnen. Een zeer passende periode voor een serie over tijdreizen. Het gaat om de twaalfde serie van de reeks, die op de eerste dag van 2020 meteen start met een tweedelige aflevering genaamd Spyfall.

Vrouwelijke Doctor

Sinds het vorige seizoen van de populaire Britse serie is de ‘Doctor’ niet langer een man, maar een vrouw. De Doctor wordt gespeeld door Jodie Whittaker, die eerder te zien was in Broadchurch en Attack the Block. De dertiende doc mag het ook in dit twaalfde seizoen weer gaan rooien met de TARDIS, de blauwe telefooncel waarmee ze kan tijdreizen. Ze komt in dit nieuwe seizoen onder andere acteurs Stephen Fry, Sir Lenny Henry, Robert Glenister en Goran Visnjic tegen.