Escape rooms zijn al jaren mateloos populair en inmiddels in zo’n beetje elke Nederlandse plaats te vinden. Van redelijk eenvoudig ingerichte puzzelkamers tot in de details uitgewerkte rooms, je bent wel even bezig om ze af te lopen. Voor wie nog veel vaker en meer wil puzzelen, zijn er nu postmysteries. Met deze uitgebreide puzzelpakketten, die je inderdaad per post ontvangt, ben je wel even zoet.

Dit bericht bekijken op Instagram

Geheimzinnige documenten… Dit is geen Puzzelpost! Hier liggen onderdelen uit 13 andere postmysteries uit verschillende landen! Welke herken je? Goed kijken, sommige liggen verdekt opgesteld. ????️ (Eentje is nog niet eens uit, sorry ????) #postmysterie #thuismysterie #quizje #veeltemoeilijk #vs #uk #nl #be #gr

Een bericht gedeeld door Puzzelpost (@puzzelpostmysterie) op