Netflix begon in november al met het online zetten van verschillende kerstfilms. En wie nog niets ervan heeft bekeken, kan de komende tijd maar liefst naar 6 kerstfilms en 1 kerstserie kijken. We beweren niet dat het de beste films zijn die je aantreft op Netflix, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Een goed foute kerstfilm is ook lekker om naar te kijken. Wij hebben de nieuwste kerstfilms van Netflix voor je op een rij gezet!

A Christmas Prince: The Royal Baby

Ken je A Christmas Prince nog niet? Deze film is alweer het derde deel uit de reeks, allemaal te vinden op Netflix. In het eerste deel ontmoeten de 2 hoofdpersonen elkaar, in het tweede deel volgt de bruiloft. Het was bijna onvermijdelijk dat er een baby zou komen in deel 3 en dat is dan ook precies waar The Royal Baby over gaat.

Vanaf 5 december op Netflix