Het is een mooie week voor trailers, want Disney en haar dochterbedrijf Marvel hebben eerder deze week een trailer uitgebracht voor de Black Widow-film en eerder vandaag voor de live-action verfilming van Mulan. Twee trailers met zeer indrukwekkende plaatjes

Black Widow (2020)

Niets is voor altijd, dat realiseert Black Widow zich maar al te goed in de eerste grote teasertrailer van de gelijknamige film. De trailer doet in ieder geval denken aan Kill Bill-achtige taferelen, waarbij in strakke pakken gestoken vrouwen het tegen elkaar opnemen in een verder heel normaal lijkend huis. In de film leren we meer over het oorsprongsverhaal van Black Widow en krijgen we dus steeds meer te zien van Natasha Romanoff, gespeeld door Scarlett Johansson.

Johansson noemt Logan als grote inspiratie voor de film, die zich afspeeld na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War. Verder is en blijft het een Marvel-film, dus zien we actie, explosies, helicopters, in het rondvliegend puin en een heleboel bekende gezichten. Ook een emotionele film: het is de laatste Marvel-film waarin de overleden Stan Lee heeft meegewerkt als executive producer. 29 april 2020 verschijnt Black Widow bij ons in de bioscoop.