Dyson lanceerde in 2018 een nieuwe innovatie op het gebied van stofzuigers. De Dyson Cyclone V10 was de eerste snoerloze stofzuiger die over de zuigkracht beschikte van een traditionele stofzuiger (met snoer).

Maar sommige mensen vonden tot 1 uur stofzuigen niet voldoende om hun traditionele stofzuiger met snoer in te leveren. Daarom is er nu de nieuwe Dyson V11 Absolute Extra snoerloze stofzuiger, deze beschikt over een verwisselbare batterij waardoor je nu dus tot 2 uur snoerloos kan stofzuigen.

En bij Dyson zit men nooit stil en zijn ze altijd bezig met innovatie en productontwikkeling. Dus beschikt de nieuwe versie ook over een verhoogde efficiëntie van de motor, en beschikt deze over maar liefst 20% meer zuigkracht dan zijn voorganger. Verder behoudt de V11 Absolute Extra nog steeds alle handige technologieën zoals. Geavanceerde filtratie, High Torque vloerzuigmond met Dynamic Load Sensor (DLS) en een LCD-scherm met real-time informatie.

Dyson-Unpacked
De V11 unpacked.