Goed nieuws vrijdag: Fluffy slippers van UGG, het terras op en Crazy Rich Asians

Voor veel mensen is het weekend al begonnen. Hemelvaartsdag en de dag erna hebben de meeste Nederlanders vrij. Gisteren was de perfecte aftrap van een lang weekend, met tropische temperaturen. Dat lijkt dit weekend toch wat minder te worden, maar niet getreurd! Wij hebben namelijk weer een artikel vol goed nieuws en tips om je te vermaken. Met deze week: Crazy Rich Asians op Netflix, reserveer alvast je plekje op een terras en shop de fantastische fluffy Pride slippers van UGG.

Pride 2020 slippers van UGG

Als je hier niet meer vrolijk van wordt dan weten wij het ook niet meer! Helaas is Pride, net als andere evenementen, dit jaar gecancelled. Gelukkig betekent dit niet dat er nu helemaal geen aandacht is voor de LGBTQ+ community. Veel merken komen met een speciale collectie, waaronder UGG. Die van de (uggly, kun intended) laarzen/ pantoffels inderdaad. De collectie met fluffy Pride slippers vinden we fantastisch! Kleurrijk, aaibaar en totaal wel of niet fashionable! Kijk, oordeel zelf en bestel.

Aanbevolen artikelen