Influencer marketing. Lastig, toch? Steeds meer bedrijven laten hun producten en diensten promoten door influencers. Dit kunnen bijvoorbeeld bloggers of vloggers zijn. Op social media zien we ook in 2020 de invloed van influencers gigantisch groeien, en dan met name op Instagram. Maar wat betaal je zo’n influencer nu precies? In dit blog leggen we je uit waar je op moet letten en hoe je de beste deals sluit!

Influencer marketing

Als we het hebben over influencer marketing roept de vergoeding altijd de meeste vragen op. Waarschijnlijk omdat het nog een beetje natte vingerwerk betreft. Alsof je naar de markt gaat en daar op zoek gaat naar de beste deal met wat handjeklap. Toch hoeft het niet lastig te zijn om je als bedrijf in de influencer wereld te begeven. Zo zijn er wat standaard zaken waar je altijd rekening mee kunt houden. Of je nu een klein of groot budget hebt, je kunt altijd rendabele samenwerkingen aan gaan met influencers!

influencer-marketing