Het is vrijdag 10 juli en ook deze week was er weer genoeg goed nieuws. Na een aantal druilerige en zelfs ‘herfst achtige’ dagen wordt het vanaf morgen bovendien weer zonnig en hoven we de paraplu niet meer mee te nemen. Als de temperaturen tropisch worden kun je afkoelen met een t-shirt met ingebouwde airco van Sony. Blijf je liever binnen? Start dan met de populaire Netflix-serie Unsolved Mysteries. Dit en nog meer lees je deze week in ons overzicht vol goed nieuws. Have a nice weekend!

Unsolved Mysteries op Netflix

De serie staat pas sinds 1 juli op de streamingdienst en is meteen razend populair. Geen idee waar we het over hebben? In Unsolved Mysteries op Netflix zie je elke aflevering het verhaal over een oude en helaas nog onopgeloste zaak. Het boeit, is mysterieus en als kijker kun je ook echte tips insturen. True crime dus, waarin we echte ongeruste verdwijningen, moorden en paranormale gebeurtenissen voorbij zien komen. Je bent gewaarschuwd, want de kans is groot dat je alle 6 afleveringen achter elkaar kijkt. Gelukkig komt er al snel een tweede seizoen (dit najaar). Bekijk de trailer en zet de popcorn klaar!