Je vindt hem echt helemaal te gek óf oerlelijk. Je vermoedt dat hij uit een Star Wars film komt en gelooft niet dat dit ding ooit gaat rijden óf denkt “die Elon Musk flikt het toch mooi maar weer”. Wellicht is het toch het laatste, want de Cybertruck zou zomaar het grootste succes van Tesla kunnen worden.

Hoe Tesla de productie op gang moet gaan krijgen, in welke landen en met welke aantallen: it’s hard to say. De cijfers liegen er niet om: met 650.000 pre-orders overstijgt de populariteit van de Cybertruck het werkelijke aantal leveringen van Tesla in de afgelopen twee jaar. Er zal geen autofabrikant in de wereld zijn die hier niet jaloers op is. De onthulling van de Cybertruck verstevigt ook de positie van Tesla als een disruptor in de auto-industrie. Dat wakker schudden van de markt lijkt Elon Musk iedere keer weer goed te lukken.

Cybertruck_Tesla_pre-orders