Huawei Mate 40 Pro, the smartphone is just the beginning

The world according to Huawei, de Chinese technology gigant heeft een eigen eco-systeem ontwikkelt. Wie dacht dat Huawei onder de indruk was van de boycot van hun 5G verbindingen of de inmiddels de derde Google-ban voor hun Android toestellen moet toch maar even rechtop gaan zitten.

Want naast de lancering van een nieuwe en indrukwekkende smartphone, de Huawei Mate 40 Pro, nieuwe koptelefoons en oortjes, een Porsche design horloge en smartphone, en een slimme brillencollectie is er nog iets. One more thing, de naam moet zich nog vormen want dat ene ding staat voor een alternatief voor Google, de appstores, iTunes en Google Maps. Je gaat het pas geloven als je het ziet. Huawei gaat letterlijk all-in en voortaan heb je drie opties. Google, Apple of Huawei.

Duidelijk is dat Huawei daadkrachtiger is dan ooit. Vandaag lanceerde Huawei tijdens een online press conference – als altijd gepresenteerd door de leukste CEO in de techwereld Richard Yu – een groot aantal nieuwe producten en diensten. Twee dagen geleden tijdens de pre-briefing van Huawei stond in een paar woorden op een slide misschien wel de belangrijkste boodschap. – The smartphone is just the beginning – het antwoord van een techgigant.

Huawei_Mate_40_serie
Huawei Mate 40 Pro Serie

BRON: Dutchcowboys

Aanbevolen artikelen