Xiaomi Mi 10T-serie: 3 high-performance smartphones

Xiaomi introduceerde met de Mi 10T-serie een drietal nieuwe smartphones. Waarmee ze mikken op de creativiteit van gebruikers. Het vlaggenschip is toch wel de Mi 10T Pro, dit device tilt creëren en ontdekken naar een nieuw niveau, met ongeëvenaarde specs in zijn klasse. De Mi 10T levert eersteklas ervaringen voor iedereen, van zakelijke professionals tot streaming-fans en mobiele gamers. Tot slot is er ook de Mi 10T Lite, deze brengt 5G voor iedereen en biedt een fijne gebruikerservaring.

Power Your Creativity

De rol van Xiaomi in het definiëren van het 108MP-camera segment valt niet te ontkennen – van het debuut van ‘s werelds eerste 108MP-smartphonecamera tot de introductie van talloze fotografie software-innovaties alleen al in het afgelopen jaar.

De Mi 10T Pro zet de ultra-high resolution legacy van het merk voort met OIS en 8K-video-ondersteuning. De Mi 10T biedt een indrukwekkende 64 MP-hoofdcamera. Maar daar stopt het niet – zowel de Mi 10T Pro als de Mi 10T bieden een drievoudige camera setup met een 13MP-ultrabreedhoeklens en 5MP-macrocamera, zodat ze zijn uitgerust om de momenten vast te leggen die er toe doen. En met een 20MP-camera aan de voorkant, ziet iedereen er op z’n best uit, of je nu een selfie maakt of videobelt met een geliefde.

De Mi 10T Pro en Mi 10T komen ook met nieuwe videofuncties. Zo legt ‘Video Clones’ je twee keer vast in een video, terwijl je met Dual Video tegelijkertijd kan opnemen via de camera aan de voor- en achterkant van het device.

Foto software

Uiteraard beschikken de Mi 10T Pro en Mi 10T ook over nieuwe en dynamische fotografie software functies. De 6 op zichzelf staande long exposure-modi maken het voor iedereen mogelijk om kunstzinnige foto’s te maken. Van ‘Moving crowd’ – dat focust op een stilstaand object terwijl de bewegende omgeving wordt vervaagd – tot ‘Star Trails’ – dat een wervelend sterrenhemeleffect creëert. De modus ‘Photo Clones’ legt je vier keer vast in één enkele foto. En de ‘Timed Burst’-functie biedt eindeloze mogelijkheden voor fun. Het stelt gebruikers in staat om foto’s te maken met een tijdsinterval die ook is te converteren in video.

Mi 10T Mix

BRON: Dutchcowboys

Aanbevolen artikelen